Kategorier
Företagande

Val av passersystem i Stockholm

Nycklar är idag nästan förlegat som passersystem på många företag i Stockholm. Istället finns en mängd olika passersystem som går att skräddarsy efter behov.

En gång i tiden såg man på filmer och förundrades över hur fjärran visionerna om passersystem var. Men idag är det många av dessa system som används. Och ännu fler har kommit till. Det är helt enkelt ett sätt att öppna dörrar på som har gjort att man föredrar att kasta nycklarna på soptippen.

Passersystem av olika slag går idag att hitta över hela Stockholm. Och det är inte enbart företag och myndigheter som valt att gå den vägen. Det finns även ett flertal olika passersystem som man kan använda sig av som privatperson. Såväl i sitt hus som i sin lägenhet, och andra lokaler som man äger.

Passersystem skräddarsys efter specifika önskemål

Vad finns det då för slags passersystem i Stockholm? Ett av de allra vanligaste passersystemen idag är taggen eller kortet. Det är något som laddas med information och som därefter kan hållas emot en läsare, för att därefter låta dörren låsas upp. Ett populärt och enkelt system som går lätt att sköta på distans, bara man har en dator och en access.

Men om man önskar så finns det en hel uppsjö av andra passersystem som exempelvis styrs av ögonskanning eller fingeravtryck. Alla dessa system gör att man inte längre behöver oroa sig för att någon obehörig ska ta sig in, om man tappar en nyckel eller blir utsatt för ett rån.